KATEGORIER
Barn/Ungdom
Biografier
Deckare
Djur/Natur
Filosofi/Religion
Handböcker
Historia
Hobby
Humaniora
Humor
Hälsa
Inredning/Design
Konst
Kulturhistoria
Ljudböcker
Lyrik
Mat/Dryck
Memoarer
Naturvetenskap
Psykologi/Pedagogik
Referensverk
Resor
Samhälle
Serier
Skönlitteratur
Språkkurser
Trädgård
Vid köp av något annat ur tidn
Vid kör av huvudbok
Övrigt
FILM & MUSIK
DVD-film
Musik
Art nr 93914
Inbunden,
48 sidor,
Rabén & Sjögren
Medlemspris 248 kr

SLUTSÅLD

Första bilderboken om Saltkråkan!

Ett litet djur åt Pelle är den första bilderboken som gjorts om Saltkråkan. Här är det fullt av sommarkänsla; skärgård, barn, vuxna, djur och växter.

Pelle älskar djur och önskar sig ett eget mest av allt. Tjorven har sin Båtsman men Pelle har inte minsta lilla djur. När de får veta att det finns kaniner till salu på ön Lillasken blir Pelle helt till sig. Han och Tjorven lånar en eka och ror över till ön. Visst finns där kaniner, massor av dem i långa rader av kaninburar! Pelle blir salig och väljer en fläckig, gosig kanin. Hans egen lilla Jocke!

Men när de ska ro hem igen hamnar de mitt i ett åskväder. Tjorven tappar årorna och snart driver de iland på en annan liten ö. Både är rädda och väldigt blöta men då hittar de Teddys och Freddys hemliga koja. Så bra, då kan de i alla fall bli torra. Men de är fortfarande i sjönöd!

Gissa vem som räddar Tjorven, Pelle och lilla Jocke? Båtsman så klart – världens bästa Båtsman. I bokpaketet finns också det fina memoryspelet med bilder ur boken. Spelet är för minst två spelare och passar fint från cirka tre år.

Antal recensioner: 0
Snittbetyg: 0