KATEGORIER
Barn/Ungdom
Biografier
Deckare
Djur/Natur
Filosofi/Religion
Handböcker
Historia
Hobby
Humaniora
Humor
Hälsa
Inredning/Design
Konst
Kulturhistoria
Ljudböcker
Lyrik
Mat/Dryck
Memoarer
Naturvetenskap
Psykologi/Pedagogik
Referensverk
Resor
Samhälle
Serier
Skönlitteratur
Språkkurser
Trädgård
Vid köp av något annat ur tidn
Vid kör av huvudbok
Övrigt
FILM & MUSIK
DVD-film
Musik
Art nr 65490
Rikt ill i färg
Inbunden,
220 sidor,
Grenadine
Medlemspris 249 kr

SLUTSÅLD

Tv-serien som blev kokbok

Tv-serien Vår tid är nu är en av SVT:s mest populära och största dramasatsningar genom åren med många starka karaktärer och massor av god mat. Serien har också gett upphov till den här lite ovanliga kokboken med retrokänsla från femtiotalet i modern tapping.

Laga Djurgårdskällarens delikata luncher som till exempel falska sniglar Provencale, röding August eller DK-panna. Till middag kan man göra för tiden nya italienska rätter som Gnocchi di patate al pomodore (potatispasta med tomatsås), Sogliola alla Fiorentina (sjötungsrullad med spenat och gräddig parmesansås) eller Manzo all’uccelletto (oxfilébitar med gröna oliver, timjan och salvia i vitt vin).

Här hittar vi också goda efterrätter, bakverk, drinkar med tilltugg och härliga bufféer för påsk och jul och festlig nyårsmat. Femtiotalets mat för moderna smaklökar!

Antal recensioner: 0
Snittbetyg: 0