KATEGORIER
Barn/Ungdom
Biografier
Deckare
Djur/Natur
Filosofi/Religion
Handböcker
Historia
Hobby
Humaniora
Humor
Hälsa
Inredning/Design
Konst
Kulturhistoria
Ljudböcker
Lyrik
Mat/Dryck
Memoarer
Naturvetenskap
Psykologi/Pedagogik
Referensverk
Resor
Samhälle
Serier
Skönlitteratur
Språkkurser
Trädgård
Vid köp av något annat ur tidn
Vid kör av huvudbok
Övrigt
FILM & MUSIK
DVD-film
Musik
Art nr 65326
Illustrerad
Kartonnage,
296 sidor,
Ordfront
Medlemspris 219 kr

Krusbärets kulturhistoria & härliga recept

 Krusbärsbuskar var i många år ett vanligt inslag i svenska trädgårdar. Att plocka och förvandla det syrliga lilla bäret till en massa olika godsaker är sådant som får en att tänka på sommar, sol och lediga dagar. Här får det uppskattade bäret sin alldeles egna kulturhistoria!

Krusbäret går nu igenom en renässans, många har upptäckt det nordiska superbärets många fördelar och inte bara inom hälsokretsar utan även i kulinariska sammanhang.

Krusbärsboken får vi följa bärets historia ända från vikingatiden via Darwin och fram till idag. Som extra bonus i denna vackra och intressanta bok bjuder Jens Linder dessutom på ett fyrtiotal recept på allt från klassisk paj till krusbärsmarinerad strömming.

Antal recensioner: 0
Snittbetyg: 0