KATEGORIER
Barn/Ungdom
Biografier
Deckare
Djur/Natur
Filosofi/Religion
Handböcker
Historia
Hobby
Humaniora
Humor
Hälsa
Inredning/Design
Konst
Kulturhistoria
Litteraturvetenskap
Ljudböcker
Lyrik
Mat/Dryck
Memoarer
Naturvetenskap
Psykologi/Pedagogik
Referensverk
Resor
Samhälle
Serier
Skönlitteratur
Språk
Språkkurser
Trädgård
Vid köp av något annat ur tidn
Vid kör av huvudbok
Övrigt
FILM & MUSIK
DVD-film
Musik
Art nr 102079
Ill i färg.
Inbunden,
176 sidor,
A Bonnier
Medlemspris 239 kr

Gott, snyggt och nyttigt

Svamp är en fantastisk råvara. Variationsrik, god och näringsrik, svamp funkar fint som tillbehör eller sombasen i en måltid.

Den bjuder på djupa, maffiga umamismaker och en tydlig textur och är dessutom ett bra alternativ för den som inte vill äta kött.

I den här vackra kokboken hittar vi härliga rätter med gamla trotjänare som kantareller och Karl-Johan och viguidas till det stora utbudet av olika svampar som finns i butikerna idag, som champinjoner, ostronskivling, shiitake, enokioch portabello.

Här finns recept på allt från soppor och buljonger till svampspett, pizzor och svampmackor, gärna med spännande kryddningar eller inslag av något syrat, picklat eller rökt. 

Antal recensioner: 0
Snittbetyg: 0