KATEGORIER
Barn/Ungdom
Biografier
Deckare
Djur/Natur
Filosofi/Religion
Handböcker
Historia
Hobby
Humaniora
Humor
Hälsa
Inredning/Design
Konst
Kulturhistoria
Litteraturvetenskap
Ljudböcker
Lyrik
Mat/Dryck
Memoarer
Naturvetenskap
Psykologi/Pedagogik
Referensverk
Resor
Samhälle
Serier
Skönlitteratur
Språk
Språkkurser
Trädgård
Vid köp av något annat ur tidn
Vid kör av huvudbok
Övrigt
FILM & MUSIK
DVD-film
Musik
Art nr 101832
Ill i färg.
Inbunden,
160 sidor,
Natur & Kultur
Medlemspris 259 kr

Ut i svampskogen!

Norden finns det över 10 000 svamparter och ungefär 100 av dessa är goda att äta. I boken Vildplockad svamp hittar vi fakta om ett 50-tal av dem och får veta var de går att hitta, deras specifika kännetecken, smaker utseenden och eventuella risker för sammanblandning.

Vi får tips om hur de bäst rensas, förvaras, förädlas och hur man får ut det mesta av sin svampskörd genom att se dem som individu-ella råvaror som alla kräver olika tillagningsmetoder.

Läs om röksvamp, om hur det går att smaksätta glass med rödgul trumpetsvamp, var man kan hitta världens dyraste matsvamp i Sverige och hur man kokar en hummersoppa utan att använda skaldjur. Och naturligtvis: hur gör man den perfekta svamptoasten! 

Antal recensioner: 0
Snittbetyg: 0